PARTENER CRAMELE RECAȘ - CRAIOVA

Blog2021-03-18T13:59:52+00:00

VINUL.RO & RESTOCRACY.RO

Evenimente

Buenasado

Buenasado este un steakhouse situat in Complexul Pescariu Sports, pe strada Glodeni, nr. 3, sector 2, Bucuresti… The post Buenasado appeared first on Restocracy.

Trattoria Roma, martie 2019

Trattoria Roma continua succesul de pe Eminescu. De data aceasta cu argumente mai solide. Trattoria Roma de pe Mihail Eminescu a avut un mare succes la anumiti bucuresteni, ani de-a randul. Mie nu mi-a placut niciodata in mod deosebit ce am mancat acolo. Si o atmosfera imbacsita de la inghesuiala in micul salon sumar amenajat. Acum patru ani cei doi patroni au tras obloanele in Eminescu si s-au despartit. Unul a deschis o Trattoria Roma in Floreasca, dar nu a avut niciun succes, a abandonat dupa o vreme. Celalalt a gasit un spatiu mult mai mare si mai functional pe Mantuleasa, pe unde se taie cu Carol I. Sunt la parterul unei cladiri construite dupa Revolutie, fara indoiala, dupa

Santiago Kitchen

Santiago Kitchen este un restaurant cu bucatarie filipineaza situat pe Calea Bucurestilor, nr. 77 din Tunari, Ilfov… The post Santiago Kitchen appeared first on Restocracy.

SAPIENS Coffee Shop

SAPIENS Coffee Shop este o cafenea de specialitate situata la Piata Dorobantilor din Bucuresti (Calea Dorobantilor, nr. 186)… The post SAPIENS Coffee Shop appeared first on Restocracy.

Acquarello

Bucătăria italo-română Acquarello Saloanele Acquarello Terasa Vrăbiuțele Acquarello Strada Nicolae Bălcescu din Galați The post Acquarello appeared first on Restocracy.

Mint & Ivy

Mint & Ivy este un local cu bucatarie urbana situat pe Cale Victoriei, nr. 122, Sector 1, Bucuresti, vizavi de Biserica Alba. The post Mint & Ivy appeared first on Restocracy.

COMANDĂ

Online

VEZI TOATE PRODUSELE

Go to Top