PARTENER CRAMELE RECAȘ - CRAIOVA

Blog2021-03-18T13:59:52+00:00

VINUL.RO & RESTOCRACY.RO

Evenimente

Velocita

Velocita este o gelaterie situata pe Calea Victoriei, nr. 122, sector 1, in zona Pietei Amzei, din Bucuresti… The post Velocita appeared first on Restocracy.

ZenSushi (Victoriei) Copy

Zen Sushi Victoriei – Mancare japoneza buna si sushi pentru bucurestenii de rand Cred ca primul Zen Sushi din Bucuresti a fost in Serban Voda, intr-o casa foarte mica, unde se taie cu bulevardul Marasesti. A avut succes, devenise cunoscut, apoi a inceput sa se extinda. Zen Sushi Victoriei, cum ii spun ei, a venit la mai mult timp dupa, tot intr-o casa mica, pe Grigore Alexandrescu, de data aceasta. O casa fara etaj, tip vagon, ingusta, cu un petic de gradina pe o parte. Amenajarea e simpla, austera, fara nimic de care sa iti aduci aminte. Nu m-am informat in mod expres, insa presupun ca meniurile sunt aceleasi la toate Zen Sushi-urile, poate ca Zen Sushi Fusion sa

La Masion du Gout

La Maison du Gout este o cofetarie si cafea situata pe Calea Victoriei, nr. 134, sector 1, din Bucuresti… The post La Masion du Gout appeared first on Restocracy.

Am fost cu femeia mea la cină în Oltenița

Nu am fost niciodată în Oltenia. Așa că, atunci când femeia mea îmi enumera orășelele în care am putea merge să se vaccineze, i-am zis să alegem Călărași, să vedem și noi un loc despre care auzim doar din patru în patru ani, când sunt alegeri. Ne-am suit în automobil și am plecat. Am căutat centrul de vaccinare în strada Oltenița. Cum nu l-am găsit defel, am dat telefon. Am aflat că e în orașul Oltenița, județul Călărași, nu în strada Oltenița din orașul Călărași, județul omonim, așa cum căutam noi. Așadar, ne-am suit iarăși în automobil, am pus GPS-ul și am plecat, încă și mai mulțumiți de noua destinație, pe care nu credeam că vom ajunge vreodată să

Crowne Plaza, parcul și grădinile

Grădinile și parcul Crowne Plaza București, hotel și complex de săli de evenimente, cu restaurantele La Veranda și Pine… The post Crowne Plaza, parcul și grădinile appeared first on Restocracy.

Medaliații Vinul.ro: cele mai bune vinuri BIO românești și cele mai bune vinuri demi/dulci & aromate!

“Cel / cea mai” e o formulare de care îndeobște ne ferim. Cel puțin în lumea vinului, unde criteriile de evaluare sunt multiple Articolul Medaliații Vinul.ro: cele mai bune vinuri BIO românești și cele mai bune vinuri demi/dulci & aromate! apare prima dată în Vinul.ro.

COMANDĂ

Online

VEZI TOATE PRODUSELE
Go to Top