PARTENER CRAMELE RECAȘ - CRAIOVA

Blog2021-03-18T13:59:52+00:00

VINUL.RO & RESTOCRACY.RO

Evenimente

Cele mai căutate rețete pe Google în 2020

Ciorba de perișoare și ardeii umpluți au fost la mare căutare printre români  Highlights Explozia culinară din Aprilie 2020: aproape 12 milioane de căutări de rețete pe Google.  Top 5 cele mai complicate rețete: Ce nu știu românii să gătească? Cele mai iubite dulciuri la români: Peste 2,500,000 de căutări pentru prăjitura cu mere, crema de zahăr ars, clătitele americane, checurile și gogoșile pufoase! Un popor care ține post. În 2020 s-au înregistrat 2,8 milioane de căutări pentru astfel de rețete. Ce gătesc românii de sărbători? Peste 450,000 de accesări numai pentru cozonac în anul 2020! Care sunt șansele ca anul 2020 să ne fi transformat pe toți în chef Gordon Ramsay? Ei bine, Google ne spune că sunt

Mâncărurile aprobate de partid în restaurante în timpul comunismului

Cum se făceau lucrurile în restaurante în timpul comunismului românesc. Lista rețetelor aprobate de partid în anii 80… * Ministerul Comerţului Interior, in colaborare cu Ministerul Turismului si Centrocoop, a elaborat prezentul „REŢETAR TIP PENTRU PREPARATE CULINARE” pentru toate unităţile de alimentaţie publică. Această lucrare este inspirată din bucătăria tradiţională a ţării noastre şi foloseşte metodele tehnologiei culinare moderne de natură să asigure o alimentaţie a populaţiei, fundamentată pe principii ştiinţifice. In acest scop, numeroşi maeştri în arta culinară, cadre cu înaltă calificare din unităţile de producţie ale alimentaţiei publice din Ministerul Comerţului Interior, Ministerul Turismului şi Centrocoop, precum şi numeroşi specialişti gastronomi şi-au dat mîna în cadrul Laboratorului de creaţie şi experimentări pentru alimentaţia publică, organizat de Ministerul

Maison des Crepes (Dorobanti)

Maison des Crepes este un bistrou de clatite situat in zona Pietei Dorobantilor, pe strada Tudor Stefan, nr. 25, din Bucuresti… The post Maison des Crepes (Dorobanti) appeared first on Restocracy.

La Kostas Taverna

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi de la munca Revin din cand in cand La Kostas cand trec prin zona. Mancarea si ambianta la fel, doar atentia la detalii si dispozitia chelnerului e cu suisuri si coborasuri. Acum nu era in toane bune si s-a straduit sa ne strice ziua. Nici nu ar fi fost nevoie sa faca eforturi prea mari, ca au pus umarul si cei din bucatarie: ne-au trimis o supa atat de clocotita incat nu ne-am putut atinge de ea. A ramas pe masa si ne-a parut rau dupa bani, pentru ca am plecat, ne grabeam si nu aveam chef sa suflam in ea un sfert de ceas, pe putin,

Noii muzicanți de mătase ai Kerei Calița!

La vremuri noi, benchetuială nouă la Jariștea! Noii muzicanți de mătase ai Kerei Calița! Jariștea Locantă a dovedit că urgia vremurilor nu o poate înfrânge și, o dată cu ea, a reînviat tulburător și spectacolul din fiecare seară al Kerei Calița. Jupâneasa a ales, cu migală pentru bunul nume al cabaretului culinar, o nouă și fastuoasă distribuție artistică, al cărei cap de afiș este un muzician cunoscut nu doar la noi ci și în cele patru zări, clarinetist și saxofonist Mieluță Bibescu, unul dintre discipolii privilegiați ai Maestrului Johnny Răducanu. Îmblânzitor al instrumentelor de suflat de aur, „Barba-neagra” Bibescu stăpânește stilurile toate, de la muzichia lăutărească de fibră neaoșă la jazzul inovativ, ori de la subtilul café concert la

Winelovers Guide into Romanian Treasures, lansat și la Casa Sattler din Pitești

O nouă prezentare a volumului Winelovers Guide into Romanian Treasures a avut loc vineri, 22 martie 2019, la restaurantul Casa Sattler din Pitești Articolul Winelovers Guide into Romanian Treasures, lansat și la Casa Sattler din Pitești apare prima dată în Vinul.ro.

COMANDĂ

Online

VEZI TOATE PRODUSELE
Go to Top