Amoom este o poveste ce s-a născut în inima Levantului, pe străzile cosmopolitane ale Beirutului, în souk-urile vibrante ale Marrakeshului, în fiecare casă bogată în suflet și căldură a Ammanului.

Amoom, mic bistrou si cofetarie orientala in AviatieiToate ingredientele folosite în procesul de preparare sunt naturale: Ghee (unt clarifiat special pentru patiseria orientală), apă de trandafir, apă din flori de portocal, fistic din Iran, nucă din România, susan din India, Caju din Vietnam.

Ne mândrim cu rețetele noastre transmise din generație în generație ce sunt transpuse în fiecare delicatesă preparată integral artizanal. Foitajul crocant, crema de lapte (caimac) și siropul de zahăr sunt atent pregătite pentru a crea cea mai autentică experiență orientală.

Fiecare bucată de baklava pregătită poartă rezultatul muncii manuale zilnice, pentru a putea păstra textura și aromele tradiționale, calitatea și modul de preparare ce a definit cel mai rafinat dulce oriental al tuturor timpurilor.

Amoom, mic bistrou si cofetarie orientala in Aviatiei

Amoom, mic bistrou si cofetarie orientala in Aviatiei
Amoom, mic bistrou si cofetarie orientala in Aviatiei
Amoom, mic bistrou si cofetarie orientala in Aviatiei

The post Amoom appeared first on Restocracy.