Cava Bistronomie si-au gasit locul si clientela, se pare

Cava Bistronomie e noul nume al bistroului, cu o sonoritate ceva mai speciala fata de Cava Bistro-ul initial. Pornisera de la ideea de a face o mancare mai simpla, mai usoara, mai sanatoasa, adaptata modelor zilei. Insa au dat inapoi, au carmit catre un concept mai mainstream, cu un meniu mai bogat, amestecat, mai nesanatos pentru ficatii mesenilor, dar mai sanatos pentru buget. Fiindca vad sistematic mai multi clienti decat inainte, trecand adesea pe acolo.

Mancarea nu e sofisticata, insa e bine facuta si are gust. Serviciul a fost bun si el, rapid si eficient, doar ca nu era chip sa legi o conversatie cu cei doi chelneri, nu pareau sa inteleaga prea repede ce spui si ce astepti de la ei. Preturile sunt destul de mari, o masa intreaga in doi, cu o sticla de vin bun, iti scoate repede 400 de lei de pe card, daca nu te intereseaza preturile.

Tin minte ca la inceput, cand au deschis, se pozitionau mai mult ca winebar decat ca bistrou. Insa acum vad ca au disparut toate referirile la vinoteca de pe site-ul lor, te indeamna sa vii la Cava Bistronomie cu referire exclusiva la „honest food”, subliniind ca „gătim responsabil, folosind ingrediente proaspete, de bună calitate, în cantități mici, primite zilnic, deoarece prețuim mâncarea corect preparată, carnea provenită din ferme cu animale crescute liber, rețetele tradiționale, ingredientele organice și proaspete”. Sper sa le mearga bine si sa aiba clienti fideli si sanatosi! (GB – iulie 2020)

CAVA Bistro – Totul OK daca banii nu sunt o problema…

Am revenit la Cava Bistro dupa mai bine jumatate de an. Au facut ceva schimbari in mobilier si in aranjament, au scos rafturile cu vinuri din sala si le-au mautat in fata, au mai scos din produsele pe care le aveau la vanzare.

Au facut schimbari si la meniu, arata bine, e chiar meniu de bistrou, bine gandit si conceput, nu cu multe feluri, insa din care oricine isi gaseste ceva pe gustul lui, aproape sigur.

Si serviciul a fost la fel de bun la Cava Bistro, un chelner, manager sau ce o fi fost el, foarte amabil, zambitor de la natura, nesuparacios. Clienti putini, ca de fiecare data cand trec pe acolo si arunc o privire. Poate ca si preturile surprinzator de mari au o contributie… (citeste tot)

Bucataria CAVA Bistronomie













Salonul CAVA









The post CAVA Bistronomie, iulie 2020 appeared first on Restocracy.