O cină memorabilă cu Carolina, frumoasa basarabeancă studentă, care nu s-a oprit după ce a trecut podul de flori de peste Prut, ci și-a continuat drumul până la București. Meniul de degustare de weekend pregătit de foarte talentatul Chef Patricio Massimino la mai mult decât elegantul Le Bistrot Francais.

Am impresionat-o pe Carolina cu următoarele. Reacția ei se vede în poze…

Speciales Gillardeau Oysters with champagne sabayón and green apple
Saint Jacques Tartar, baby cucumber, finger lime and citrus soy dressing
Champagne Jeeper Grande Asemblage, Reims, Champagne, France

Perfect Egg, porcini, Jamon Iberico de Bellota, celeriac
Conti Ne Perigourdine 2018 Bio, Château Tour des Gendres, Bergerac, France

Pan Seared Turbot, parsley root variations, roasted baby zuchini, beurre blanc
Chablis Grand Cru Bougros 2015, Maison Chanson& Fills , Bourgogne, France

Grilled Black Angus Entrecotte, fondant potato, pumpkin puree and merlot jus
Châteauneuf-du-Pape La Bernardine 2017,Domaine Chapoutier, Châteauneuf-du-Pape, France

Grand Affineur cheese platter
Domaine Tournon Lady’s Lane 2015, Domaine Chapoutier, Victoria, Australia

White Chocolate Michel Cluizel Soup, mango, passion fruit sorbet
Porto Fine Tawny, Graham’s, Oporto, Portugal

*

Prețul surprinzător de mic pentru un restaurant atât de sofisticat cum e Le Bistrot Francais, 350 de lei de persoană, cu toate vinurile acelea excelente incluse…
















Carolina, frumoasa basarabeancă






Meniul de degustare de weekend lui Chef Patricio Massimino

(George Butunoiu – octombrie 2021)

The post Cină cu Carolina, frumoasa studentă basarabeană appeared first on Restocracy.