Pine Restaurant & Terrace

Pasiunea pentru gustul bun ne-a inspirat să creăm Pine Restaurant & Terrace, o oază de liniște situată în mijlocul naturii. Te vom conduce într-o călătorie a gastronomiei mediteraneene prin intermediul aromelor și a gustului rafinat. Echipa noastră de bucătari se va asigura că fiecare moment al călătoriei tale va fi un răsfăț al simțurilor.

Meniul Pine Restaurant & Terrace include nu numai ingrediente organice și locale, dar și cele mai importante două ingrediente către o călătorie adevărată a gustului – scop și încântare. Pe lângă toate aceste ingrediente, mai adăugăm și serile de joi cu note de jazz și vinuri bune, iar duminicile sunt de petrecut cu familia sau cu prietenii la brunch-ul de duminică, organizate in cadrul terasei acoperite „La Veranda”.

Pine Garden Café

Pine Garden Cafe, oaza de liniște din zona de Nord a capitalei, este amplasată în mijlocul unei minunate grădini cu peste 100 de specii de plante și arbori, în care pasările se întrec în triluri și acompaniază starea de relaxare. Poate fi biroul tău în aer liber, locul unde te reconectezi cu echipa ta sau poate găzdui cel mai frumos eveniment din viața ta.

Crown Café

O cafenea cochetă, cu o gradină superbă, te așteaptă în fiecare zi să-i treci pragul, fie că vrei să savurezi o cafea în liniște, fie că vrei să te întâlnești cu partenerii de afaceri. Meniul variat, cocktail-urile inedite și prăjiturile delicioase, făcute în laboratorul propriu, sunt doar câteva din ingredientele care fac din Crown Café ”The place to be”.
Pine & La Veranda


Crown Cafe Bar
The post Crowne Plaza – autoportret appeared first on Restocracy.