După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost greu încercată, se estimează că anul 2022 va aduce o reîntoarcere la normalitate.

Deoarece în 2021 mai mult de jumătate din sezonul de evenimente a fost blocat, odată cu revenirea preconizată pentru anul viitor se estimează un sezon 2022 foarte plin, ce s-ar putea derula pe tot parcursul anului.

De aceea, organizatorii de evenimente se pregătesc pentru un an 2022 încărcat, cu multe evenimente preluate dintre cele amânate în anii 2020-2021. Din acest motiv se preconizează că în sezonul următor va crește extrem de mult numarul de evenimente organizate în zile mai puțin folosite, ca vineri sau duminică, precum și în perioadele atipice (post, vacanțe etc.).

În 2021 culoarea anunțată de specialiști a fost Aqua, o nuanță aproape identică albastrului deschis al oceanelor, o nuanţă relaxantă, care inspiră libertate, încredere şi poftă de viaţă, atât de necesare după perioada grea traversată. În 2022 se va păstra tendința spre culori vii, inspirate din culorile naturii (galben, albastru, verde, maro, portocaliu, bordo, violet, gri, roz), nuanțe ce vor fi folosite atât în rochiile domnișoarelor de onoare, cât și în amenajările interioare și exterioare, precum și în culoarea dominantă  a evenimentului și pe tot ce înseamnă papetăria de nuntă (invitații, plicuri, meniuri, place card-uri etc).

După doi ani dificili pentru invitați și organizatori totodată, în 2022, din considerente estetice și materiale deopotrivă, se va pune din nou accentul pe decorurile naturale și pe evenimentele desfășurate în aer liber, pe terase înverzite și înflorite, în localuri situate în parcuri pline de verdeață sau pe malul piscinei, cum este Parcul Moghioroș.

În cazul zonelor interioare, în special la nunțile de iarnă și toamnă, se va păstra tendința anilor anteriori de împodobire a spațiilor cu decoruri florale, cu copaci interiori, naturali sau artificiali, cu aranjamente florale elegante și saloane aerisite, spațioase și luminoase.

Chiar dacă scaunele Chiavari se păstrează în tendințe și în 2022, în special la evenimentele organizate în aer liber, în cazul evenimentelor pretențioase, încet-încet se impun în atenția organizatorilor modele noi de scaune elegante și confortabile, perfecte în saloanele împodobite fastuos, cu candelabre și lumini puternice. Tendința anului 2021 de a renunța la husele de pe scaune sau de a le înlocui cu funde elegante se menține și în 2022.

Luminile arhitecturale, mașina de bule, fumul greu și artificiile cu flacără rece pentru dansul mirilor continuă să fie un ”must have” al evenimentului anului 2022, pentru a marca cele mai importante momente ale nunții.

În 2022, stilul rochiei de mireasă va fi total diferit de cel al anului 2021. Pentru nunțile anului viitor designerii vestimentari propun rochii de mireasă albe, din materiale elegante, bogat împodobite cu broderii ample, cu spatele gol si corset care să modeleze silueta afectată de perioadele de izolare. Indiferent de stilul rochiei de mireasă dorite, coafura asociată poate cuprinde cocuri strânse, împletituri ușoare sau bucle lejere și, în special, flori în păr (naturale sau artificiale) și un machiaj personalizat în ton cu stilul miresei. Accesoriile rămân în topul preferințelor, fie că vorbim despre cercei tip candelabru, coliere statement sau agrafe impunătoare care, în unele cazuri, pot înlocui cu succes voalul miresei.

Deja de câțiva ani la modă, Candy Bar-ul se menține în actualitate, fiind împodobit cu cele mai apetisante dulciuri, fructe și flori în culorile evenimentului.

Colțul special amenajat pentru fotografii (photo-cornerul), devenit un trend în ultimii ani, alături de cabina foto (Magic Mirror), se va menține și în 2022, iar fotografiile realizate pe loc, pentru fiecare invitat, vor înlocui sau vor însoți mărturiile clasice. (Articol de Daniela-Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden)

Despre Hop Garden Group

Hop Garden Group este un complex de agrement specializat în organizarea evenimentelor private și corporate, pentru adulți și copii, redeschis în octombrie 2019 și condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului. Cu o suprafață totală de aproximativ 15.000 mp. situată preponderent în Parcul Moghioroș, complexul este impartit în 4 zone diferite, ce pot fi folosite individual, în funcție de evenimentul dorit: petreceri tematice pentru copii sau adulți, evenimente corporate sau private, petreceri la piscina sau în parc, aniversări, baluri sau diferite momente sărbătorite în familie.

Grupul Hop Garden include 3 localuri:

-Magic Ballroom by Hop Garden este spatiul de evenimente private și corporate cu o suprafață de 800 mp., împărțită în două saloane specializate în organizarea de evenimente private și corporate: Salonul Ambiance cu o capacitate de maximum 120 de persoane și Salonul Grand cu o capacitate de până la 270 de persoane.

-Hop Garden Parc este o grădină de vară situată în interiorul parcului Drumul Taberei și ocupă o suprafață de 1000 mp., cu acces din parc și din interiorul strandului. Cu o capacitate totală de până la 500 de locuri la masă, împartite între cele trei niveluri de terasă și restaurant, localul beneficiază de un meniu diversificat, un cuptor din caramidă pentru pizza și grătar în aer liber, fiind potrivit pentru momente de relaxare în natură sau pentru petreceri private în aer liber. Grădina de vară este deschisă în fiecare an în perioada martie – octombrie.

-Hop Garden este o berarie lansată în 2018 și singurul spațiu al grupului situat în Splaiul Unirii, nr. 225. Cu o capacitate de 200 de locuri și o terasa de 400 de locuri, este potrivită atât pentru întâlniri cu prietenii, cât și pentru evenimente private și corporate organizate într-un cadru informal.

Contact Hop Garden Group

Email: pr@magic-park.ro

Telefon: 0770 448 443/ 0748 116 938

www.hopgarden.ro


The post Evenimentele anului 2022:  Foarte multe, vesele, colorate și pline de viață appeared first on Restocracy.