George’s Fisheries este un concept modern, unic, care a fost gandit si cizelat cu multa vreme inainte de a se naste. Desavarsirea lui s-a realizat in plina pandemie, in anul 2020, avandu-l ca protagonist pe George, fondator si Concept Manager.

Istoricul business-ului: cum a pornit totul si evolutia in ani

George’s Fisheries s-a nascut din drag de oameni si de peste. Conceptul a pus alaturi experienta internationala de peste 15 ani a fondatorului in domeniul pestelui si al preparatelor din peste cu dorinta oamenilor de a avea servicii si produse de inalta clasa.

Cand intri la noi, atmosfera vesela te imbie sa visezi ca esti pe malul marii, alaturi de un preparat gustos din peste sau fructe de mare si un pahar generos de vin. Poti servi cafea din partea casei si primesti sfaturi despre modalitatea de preparare, beneficiile fiecarui produs, continut nutritiv si retete spectaculoase. Nu pleci niciodata cu mana goala! Chiar daca ai decis ca azi nu e ziua in care mananci peste, sigur iti vei aduce aminte cu drag de noi, de atmosfera primitoare si de sfaturile profesioniste.

De ce George’s Fisheries?

Pentru ca iubim oamenii si iubim pestele. Pentru ca respectam clientul si ii oferim cele mai bune produse, preparate cu grija, din cel mai proaspat peste. Pentru ca nu te lasam niciodata sa pleci nemultumit.

Ce ne deosebeste de ceilalti?

Grija fata de client este cartea noastra de vizita. Produsele sunt mereu proaspete, intotdeauna variate. Ele vin la pachet cu serviciile pe care le oferim: consultanta in domeniul culinar, filetare, eviscerare, pregatire a produselor ready to cook sau gatire. Urmarim in permanenta feedback-ul post-vanzare.

Echipa

George Ovidiu Găitan – fondator George’s Fisheries si Concept Manager. Pasionat de peste, de vorba buna si de oameni. Are o experienta internationala de peste 15 ani in domeniul pestelui si al produselor din peste, a dezvoltat si a condus echipe de oameni in acest domeniu, atat in tara, cat si in strainatate.

George Ovidiu Găitan și pescăria lui
Cartierul Latin din Ghencea
The post George’s Fisheries appeared first on Restocracy.