Le Blanc este un restaurant nou în sectorul 6 din Bucureşti, capacitate 120 persoane in restaurantul a la carte si un spaţiu amplu pentru evenimente.

Le Blanc este un restaurant a la carte cu o capacitate de până la 120 de persoane şi care pune la bătaie un meniu tradiţional românesc, dar şi preparate internaţionale. Pentru a menţine atmosfera există şi seri de muzică live, iar clienţii sunt întâmpinaţi şi cu o ofertă specială. De luni până vineri, între orele 12 şi 18 există un “Meniu Gustos şi Sănătos”, realizat cu ingrediente proaspete, de la furnizori locali.

Aceste preparate vin împreună cu un “Desert surpriză”, despre care trebuie întrebat ospătarul. Le Blanc îşi începea povestea în vara lui 2018 şi se află în zona Drumul Taberei, în Strada Valea Oltului 199-201.

În meniul restaurantului a la carte găsim tocăniţă din obrăjori de porc, viţel la tuci, paste rigatonni cu vită, dar avem şi peşte, precum dorada, file de somon sau biban de mare. Deserturile pornesc de la tort profiterol şi ajung la cheesecake cu fructe de pădure, tiramisu şi clătite.

Cele mai populare ore in acest restaurant sunt: orele pranzului cand va puteti bucurea de meniul zilei si serile de weekend cand in restaurant admosfera este ntretinuta de formatii cu muzica live.


The post Le Blanc – autoportret appeared first on Restocracy.