Pizza Mamizza…

Când au deschis prima dată pe strada Tunari, a avut un mare succes chiar din prima zi, și așa a rămas câțiva ani, până au fost nevoiți să părăsească acel parter de office building și să se mute în altă parte.

Au redeschis de câteva zile la parterul unei alte clădiri noi de birouri, mult mai mare aceasta, mai înaltă și mai prestigioasă. Unirii View de pe bulevardul Corneliu Coposu, unde acesta se taie cu Hristo Botev, pe lângă Biserica Sfântul Nicolae Udricani și Sinagoga Mare.

Spațiile acestea din clădirile de birouri moderne au avantajele și dezavantajele lor, când vine vorba să faci un restaurant în ele. Mamizza e un bistrou urban de pizza, adică ceva mai tineresc, mai citadin, se potrivește bine cu locul. Au un salon destul de mare, bucătăria deschisă, marele cuptor de pizza în mijloc. Pereți de sticlă, vederea spre bulevard. Au și o terasă închisă ermetic iarna, pe două laturi, destul de bine amenajată și aceea.

Toată lumea se gândește la pizza când aude numele. Însă acum, după mutare, se străduie și mai mult să fie un bistrou generalist în toată regula, cu un meniu variat – cât se poate cu un număr mic de mâncăruri. Pizza e foarte bună, așa cum a fost întotdeauna. Ei merg pe varianta cu blat mai gros și pufos, ceea ce este exact pe gustul meu. Pastele sunt foarte bune, de asemenea, și chiar și cocktailurile… Plin de oameni, aproape toți tineri și foarte tineri.

Da, Mamizza este exact ce a fost de la început, un bistrou de pizza, paste și alte câteva bune, un local vesel, colorat, luminos, tineresc, occidental. Exact ce trebuie pentru corporatiștii de deasupra și din jur, în primul rând, însă și pentru toți cei care locuiesc pe la Sfânta Vineri și în frumosul Cartier Evreiesc. Pe segmentul clientelei premium, Mamizza pare să fie, pe merit, cel mai cunoscut și mai apreciat brand de pizza în București.  (George Butunoiu – decembrie 2021)

Pizza Mamizza


Bucătăria
Salonul și terasa închisă la Unirii View
 

The post Mamizza appeared first on Restocracy.