Actorul câștigător de Oscar Adrien Brody este noul ambasador Johnnie Walker, într-un parteneriat menit să depășească limite și să aducă schimbări pozitive în Europa de Est  

Johnnie Walker, marca de whisky cu cea mai largă distribuție la nivel mondial, lansează un nou parteneriat global cu actorul Adrien Brody, câștigător al unui premiu Oscar.

Noua campanie internațională, intitulată THE WALKERS, transformă celebrul slogan KEEP WALKING într-un îndemn pentru progres colectiv. “Acum mai mult decât niciodată, lumea are nevoie de progres, pe care îl putem obține doar împreună” este convingerea Johnnie Walker.

Adrien Brody întrunește toate calitățile unui WALKER. El a fost dispus întotdeauna să meargă mai departe, dincolo de zona de confort, să contribuie la binele societății, cât și să conteste status quo-ul. El este eroul ultimului spot publicitar THE WALKERS, inspirând progresul colectiv, prin activarea imaginației că totul este posibil și semnalând că fiecare dintre noi are un WALKER în interior, aceea forță creativă, motivantă, care ne determină să mergem mai departe.

În clipul THE WALKERS, Brody inspiră audiența să își găsească forța interioară și să își redescopere talentele uitate pentru a le pune în sprijinul oamenilor. Campania determină vibrație culturală și prezintă filozofia “Keep Walking”: “Nu ne mulțumim cu lucrurile așa cum sunt. Mergem și mai departe (Keep Walking)”.

Vedeți aici clipul campaniei THE WALKERS: http://s.go.ro/t46an4fe

“La nivel social global, Johnnie Walker a fost o forță puternică întotdeauna. De secole, aducem oamenii împreună. Acum, această misiune este mai relevantă ca oricând. Campania THE WALKERS, cu prezența actorului Adrien Brody în poziție de Walker, își propune să invite lumea la o re-socializare responsabilă alături de una dintre cele mai importante voci culturale”, declară Fardin Ahmadyar, Brand Manager categoria whisky din cadrul companiei Diageo Europa de Est.

“Am fost atât de inspirat de această campanie, încât m-am oferit să mixez muzica prezentă în acest video. Muzica este o mai veche pasiune a mea. Mergem înainte, chiar dacă lumea întreagă se oprește”, spune Adrien Brody.

Actorul american Adrien Brody, câștigător al unui premiu Oscar pentru rolul pe care l-a interpretat în filmul “Pianistul” în 2002, este, totodată, un producător de film și un fashion icon, cu origini maghiare. Este binecunoscut pentru pasiunea pe care o investește în munca sa și determinarea pe care o pune în slujba progresului colectiv.

Recent, Brody a finalizat producția pentru SEE HOW THE RUN, produse de Searchlight, alături de Saoirse Ronan și Sam Rockwell. În continuare, joacă în The FRENCH DISPATCH, noul film semnat de Wes Anderson, care a debutat la Cannes în 2021; seria dramatică fără titlu a lui Adam McKay în colaborare cu HBO despre Los Angeles Lakers din timpul anilor 1980, în care va juca rolul legendarului antrenor de baschet Pat Riley; BLONDUL lui Andrew Dominik pentru Netflix; seria de televiziune CHAPELWAITE pentru Epix, bazată pe un roman marca Stephen King; serialul SUCCESIUNEA (HBO) sezonul 3.

Johnnie Walker este whisky-ul numărul 1 la nivel mondial în categoria whisky scotch (IWSR 2019) și este savurat în peste 180 de țări din întreaga lume. Povestea brandului începea acum 200 de ani, continuându-și excelența în arta blending-ului.

Gama de whisky-uri elegante, premiate, include în prezent Johnnie Walker Red Label, Black Label, Double Black, Green Label, Gold Label Reserve (18 ani) și Blue Label și ajunge la 19 milioane de cutii vândute anual (IWSR 2018), ceea ce face din Johnnie Walker cel mai popular Scotch Whisky din lume.

***

Despre PPD România

Prezentă pe piața din România din 2007 și parte a companiei Photos Photiades Distributors, PP Distributors România este lider în distribuția de băuturi alcoolice premium.

Împreună cu DIAGEO, Gruppo Campari, Jose Cuervo, San Pellegrino și alți parteneri, PP Distributors România a construit un portofoliu impresionant de băuturi premium și super premium. Printre acestea se numără mărci precum Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Captain Morgan, Sheridans, Jose Cuervo, Campari, Aperol, Acqua Panna, San Pellegrino și propriul său brand de vodcă, Tazovsky. Băuturile importate și distribuite de PP Distributors România sunt disponibile în toate marile lanțuri de magazine din România și în peste 15.000 de locații HoReCa din toată țara.

PP Distributors România este parte a Photos Photiades Group, companie fondată în urmă cu peste 75 de ani, cu o experiență extinsă în producția, vânzarea și distribuția unor mărci cunoscute de băuturi alcoolice și non-alcoolice și cu operațiuni în sectorul imobiliar și al asigurărilor.

Cu o cifră de afaceri anuală de 340 de milioane de Euro și peste 1.100 de angajați, Photos Photiades Distributors (PPD) desfășoară activități în România, Croația, Cipru și Slovenia.

Despre Diageo

Diageo este lider global pe piața băuturilor alcoolice, având un portofoliu remarcabil de brand-uri din categoriile de băuturi spirtoase, bere şi vin – whisky: Johnnie Walker, Crown Royal, J&B, Buchanan’s și whisky-urile Windsor; vodcă: Smirnoff, Cîroc şi Ketel One – dar şi Captain Morgan, Zacapa, Baileys, Don Julio, Gordon’s Tanqueray şi Guinness.

Diageo este o companie globală ale cărei produse se vând în mai bine de 180 de ţări din întreaga lume. Compania este listată atât la Bursa din Londra (DGE), cât şi la Bursa din New York (DEO).

Piața Diageo din Europa de Est acoperă activitatea Diageo dedicată berii în toată Europa continentală, precum și companiile de băuturi spirtoase din Rusia, Europa de Est, Asia Centrală, Orientul Mijlociu și Africa de Nord. În total sumarizează 54 de țări. Peste 370 de persoane lucrează pe piața dedicată Europei de Est.

Pentru mai multe informații, vizitați:

diageo.com
http://www.ppd.com.ro/
http://www.ppd.com.ro/parteneri/

Platforma Diageo pentru consum reponsabil de alcool: www.DRINKiQ.com.

Celebrăm viața, în fiecare zi, oriunde.

Despre Adrien Brody

Adrien Brody a câștigat premiul Oscar și premiul Cesar pentru „Cel mai bun actor” pentru interpretarea supraviețuitorului Holocaustului, din viața reală, Wladislaw Szpilman în filmul lui Roman Polanski “Pianistul”. Actorul este cea mai tânără persoană care a primit această distincție în categoria respectivă. Interpretarea sa i-a adus, de asemenea, premii pentru cel mai bun actor de la National Society of Film Critics și Boston Society of Film Critics, precum și nominalizări la Globul de Aur, Screen Actors Guild și Premiile BAFTA.

Vizualizați biografia sa aici. (Comunicat de presa – septembrie 2021)

Contact presă

Camelia Lăzurean/ Communication Manager/ 0723 22 93 94

Cristina Lica/ Communication Manager/ 0740 051 749

The post Oscar Adrien Brody este noul ambasador Johnnie Walker appeared first on Restocracy.